BATEIG AL MAR

L’objectiu d’aquesta experiència és introduir el submarinisme a les persones que no el coneixen.

El bateig ajuda a vèncer les confusions que existeixen sobre el busseig, sense haver de comprometre’s a un entrenament de nivell inicial. Proporciona als participants l’oportunitat de bussejar de veritat i presenta la immersió de forma agradable, segura i divertida. Abans d’entrar a l’aigua, s’expliquen les tècniques bàsiques d’aquest esport: la tècnica de respiració, com compensar la pressió, com buidar l’aigua de les ulleres, com recuperar el regulador, com s’ha de reaccionar davant d’un problema de falta d’aire i com ha de ser el desplaçament durant la immersió; a més, consta d’una explicació general sobre el funcionament de l’equip.

L’activitat es fa amb grups reduïts: dos persones per a cada instructor. Té una durada de 2.30 h i la immersió és de 40 minuts.

Teniu a la vostra disposició vestuaris, dutxes amb aigua calenta, equips nous, assegurança i aparcament gratuït davant mateix de les instal·lacions.

Aprèn a fer submarinisme de forma divertida i segura.

6 pensaments sobre “BATEIG AL MAR

  1. Hola a tothom. Em dic Joan Martin i soc de Sant Fruitós. Avui dia 28/06/2014 emfet un bateig de submarinisme el meu fill Joan de 12 anys i jo i ha estat una experiència fantàstica. El meu fill s’ho ha passat teta. S’ha passat tot el viatge de tornada explicant als avis, que ens han acompanyat fins aquí, tot el que ha vidt i tocat, tot el que ha sentit… ha estat una aventura extraordinària. Vull agrair la cordialitat del Jordi, Lluis i Enric. Els monitors que ens han acompanyat allà baix… són genials. Consell a qualsevol pare, tiet o avi que llegeixi això…. no us ho perdeu….. verdaderament inoblidable i fantàstic !!

  2. Retroenllaç: CAP DE SETMANA DE BATEJOS, IMMERSIONS I CURSOS | DIVERSUB

  3. Gracies Jordi, i a tot l’ equip DIVERSUB, sentirse segur sota aigua es la clau d’ una inmersió, el bateig d’ avui ha estat una bassa d’ oli.
    La meva germana ha sortit entussiasmada, segur que hi tornarem

  4. Retroenllaç: VINE A SUBMERGIR-TE DURANT EL PONT! | DIVERSUB

  5. Retroenllaç: CAP DE SETMANA DE BATEJOS I IMMERSIONS | DIVERSUB

Deixa un comentari